Już niedługo Dzień Kobiet i właśnie z tej postanowiliśmy przygotować coś specjalnego -Livecooking z 4-ro daniowym autorskim menu degustacyjnym połączoną z wineperingiem, czyli winem specjalnie dobranym do danej potrawy. Bilety można nabyć w naszym Studio lub przez naszą stronę internetową. Można też zakupić voucher upominkowy specjalnie na tą okazję. Już dziś spraw niespodziankę bliskiej osobie.
Kolacja Live cooking z okazji Dnia Kobiet 8 Marca 2020
Menu:
Czekadełko:
Małża Św. Jakuba w rolce z cukinii na porze duszonym w białym winie i puree z mango z melisą cytrynową
- Przystawka I
Sałatka z krewetek na chipsie z ciasta ryżowego z lucerną - Przystawka II
Zupa miso - Danie główne
Ośmiornica duszona w białym winie na blanszowanych szparagach z puree z oliwą truflową - Deser:
Smażone lody na pudrze z włoskich biszkoptów z musem owocowym i pianką z zieloną herbatą oraz melisą cytrynową
Termin: 08.03.2020
Start: godz. 14:00
Czas trwania: ok 3h
Cena: 200 zł dla jednej osoby i 350 zł dla pary
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen
Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17 we Wrocławiu
Zapisy do 07.03.2020 lub do wyczerpania miejsc