Warsztaty kulinarne - "Kuchnia Włoska" 03 sierpień 2019

MENU:

Antipasto:
- Focaccia

Primo piatto:
-Ravioli własnej roboty ze szpinakiem i gorgonzolą

Secondo piatto
- Czarny makaron własnej roboty barwiony atramentem z kałamarnicy z mulami na białym winie, czosnkiem i pietruszką

Termin: 03.08.2019
Start: godz. 10:00
Cena: 350 zł/os (dla stałych klientów rabat 50 zł dla grup od 6 os. Rabat 100 zł)
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.