Live Cooking z okazji Dnia Kobiet 2020

Już niedługo Dzień Kobiet i właśnie z tej postanowiliśmy przygotować coś specjalnego -Livecooking z 4-ro daniowym autorskim menu degustacyjnym połączoną z wineperingiem, czyli winem specjalnie dobranym do danej potrawy. Bilety można nabyć w naszym Studio lub przez naszą stronę internetową. Można też zakupić voucher upominkowy specjalnie na tą okazję. Już dziś spraw niespodziankę bliskiej osobie.

 

Menu:

Czekadełko:
Małża Św. Jakuba w rolce z cukinii na porze duszonym w białym winie i puree z mango z melisą cytrynową

  • Przystawka I
    Sałatka z krewetek na chipsie z ciasta ryżowego z lucerną
  • Przystawka II
    Zupa miso
  • Danie główne
    Ośmiornica duszona w białym winie na blanszowanych szparagach z puree z oliwą truflową
  • Deser:
    Smażone lody na pudrze z włoskich biszkoptów z musem owocowym i pianką z zieloną herbatą oraz melisą cytrynową

Termin: 08.03.2020
Start: godz. 14:00
Czas trwania: ok 3h
Cena: 200 zł dla jednej osoby i 350 zł dla pary
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen
Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17 we Wrocławiu

Zapisy do 07.03.2020 lub do wyczerpania miejsc

Zapisz się


Kolacja Live cooking z okazji Dnia Kobiet 8 Marca 2020

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.