Live Cooking Sylwester 2016/17 w Chochołowym Dworze w Jarzemanowicach

Sylwester, sylwester i po Sylwestrze. Tegorocznego spędziłem w Chochołowym Dworze w Jerzmanowicach na zaproszenie samego właściciela Witolda Chochoła za co serdecznie dziękuję. Podczas balu sylwestrowego miałem przyjemność poprowadzić Live Cooking z owoców morza w postaci przekąsek i finger foodów dla ponad 400 zgromadzonych gości. To był na prawdę fantastyczny i niezapomniany wieczór w cudowanej atmosferze wśród wspaniałych ludzi. Jak mówią, jaki sylwester taki cały rok i jeśli to prawda to nasz rok zapowiada się bardzo owocnie.

Serdeczne podziękowania dla całego temu oraz ekipy Chochołowego Dworu za super współpracę.

Live Cooking Sylwester 2016/17 w Chochołowym Dworze

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.