Andrzejkowa Kolacja Livecookingowa 30 Listopada 2023

Już niedługo Andrzejki, czyli ostatnia szansa na zabawę przed Wielkim Postem i właśnie z tej okazji przygotowaliśmy dla Was coś specjalną Andrzejkową Kolację Livecookingową z 6-cio daniowym autorskim menu degustacyjnym, wróżbami Andrzejkowymi i wieloma innymi atrakcjami. Bilety na Kolację można nabyć w naszym Studio lub przez naszą stronę internetową. Liczba miejsc jak zwykle ograniczona więc kto pierwszy ten lepszy. Nie zabraknie pysznego  jedzenia i fantastycznej atmosfery

MENU:

Amuse Bouche - Czekadełko:

  • Roladka z cukinii z tuńczykiem, dynią, kremem fresh na chipsie z ciasta ryżowego

Przystawka zimna:

  • Tatar z tuńczyka z porem i lucerną

Przystawka ciepła:

  • Krem z pieczonej dyni z prażonymi pestkami, kremem fresh i kiełkami oraz oliwą z prażonego sezamu

Danie główne:

  • Policzki wieprzowe z sosem grzybowym, puree z oliwą z prażonego sezamu i marynowanymi buraczkami

Deser: 

  • Wariacja na temat szarlotki

 

Termin: 30.11.2023
Start: godz. 19:00 
Cena bez wina: 300 zł dla jednej osoby / 500 zł dla pary

Cena z winem: 400 zł dla jednej osoby / 700 zł dla pary 
Czas trwania: ok 3h 
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17 we Wrocławiu    

Zapisy do 26.11.2023

andrzejki

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.