Andrzejkowa Kolacja Livecookingowa 30 Listopada 2023
Już niedługo Andrzejki, czyli ostatnia szansa na zabawę przed Wielkim Postem i właśnie z tej okazji przygotowaliśmy dla Was coś specjalną Andrzejkową Kolację Livecookingową z 6-cio daniowym autorskim menu degustacyjnym, wróżbami Andrzejkowymi i wieloma innymi atrakcjami. Bilety na Kolację można nabyć w naszym Studio lub przez naszą stronę internetową. Liczba miejsc jak zwykle ograniczona więc kto pierwszy ten lepszy. Nie zabraknie pysznego jedzenia i fantastycznej atmosfery
MENU:
Amuse Bouche - Czekadełko:
- Roladka z cukinii z tuńczykiem, dynią, kremem fresh na chipsie z ciasta ryżowego
Przystawka zimna:
- Tatar z tuńczyka z porem i lucerną
Przystawka ciepła:
- Krem z pieczonej dyni z prażonymi pestkami, kremem fresh i kiełkami oraz oliwą z prażonego sezamu
Danie główne:
- Policzki wieprzowe z sosem grzybowym, puree z oliwą z prażonego sezamu i marynowanymi buraczkami
Deser:
- Wariacja na temat szarlotki
Termin: 30.11.2023
Start: godz. 19:00
Cena bez wina: 300 zł dla jednej osoby / 500 zł dla pary
Cena z winem: 400 zł dla jednej osoby / 700 zł dla pary
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen
Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17 we Wrocławiu
Zapisy do 26.11.2023