Live Cooking z okazji Dnia Matki 26.05.2021

Już niedługo Dzień Matki i właśnie z tej okazji postanowiliśmy przygotować coś specjalnego -Livecooking z 4-ro daniowym autorskim menu degustacyjnym połączoną z wineperingiem, czyli winem specjalnie dobranym do danej potrawy. Bilety można nabyć w naszym Studio lub przez naszą stronę internetową. Można też zakupić voucher upominkowy specjalnie na tą okazję. Już dziś spraw niespodziankę swojej Mamie.

 

Menu:

Czekadełko:  Bruschetta z pastą truflową i szynką parmeńską z balsamico cream

  • Przystawka I - MORSKI TATAR
    Tatar z tuńczyka z lucerną, chipsem z ciasta ryżowego wędzony na talerzu
  • Przystawka II - PORA NA PORA Krem z pora z grzankami ziołowymi, kremem fresh, lucerną i oliwą truflową
  • Danie główne - SUM Z CZARNEGO LĄDU
    Sum Afrykański na blanszowanych szparagach w białym winie i czosnku z puree truflowym
  • Deser - WANILIOWA ROZKOSZ POD KLOSZEM
    Waniliowa Panacotta z ajerkoniakiem o smaku słonego karmelu, czekoladą, świeżymi owocami i melisą 

Termin: 26.05.2021
Start: godz. 18:00
Czas trwania: ok 3h
Cena: 200 zł dla jednej osoby i 400 zł dla dwóch osób
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen
Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17 we Wrocławiu

Zapisy do 24.05.2021  lub do wyczerpania miejsc

Zapisz się


Kolacja Live cooking z okazji Dnia Kobiet 8 Marca 2020

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.