Live Cooking z okazji Dnia Matki 26.05.2021
Już niedługo Dzień Matki i właśnie z tej okazji postanowiliśmy przygotować coś specjalnego -Livecooking z 4-ro daniowym autorskim menu degustacyjnym połączoną z wineperingiem, czyli winem specjalnie dobranym do danej potrawy. Bilety można nabyć w naszym Studio lub przez naszą stronę internetową. Można też zakupić voucher upominkowy specjalnie na tą okazję. Już dziś spraw niespodziankę swojej Mamie.
Menu:
Czekadełko: Bruschetta z pastą truflową i szynką parmeńską z balsamico cream
- Przystawka I - MORSKI TATAR
Tatar z tuńczyka z lucerną, chipsem z ciasta ryżowego wędzony na talerzu - Przystawka II - PORA NA PORA Krem z pora z grzankami ziołowymi, kremem fresh, lucerną i oliwą truflową
- Danie główne - SUM Z CZARNEGO LĄDU
Sum Afrykański na blanszowanych szparagach w białym winie i czosnku z puree truflowym - Deser - WANILIOWA ROZKOSZ POD KLOSZEM
Waniliowa Panacotta z ajerkoniakiem o smaku słonego karmelu, czekoladą, świeżymi owocami i melisą
Termin: 26.05.2021
Start: godz. 18:00
Czas trwania: ok 3h
Cena: 200 zł dla jednej osoby i 400 zł dla dwóch osób
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen
Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17 we Wrocławiu
Zapisy do 24.05.2021 lub do wyczerpania miejsc