Andrzejkowa Kolacja Livecookingowa 30 Listopada 2018

Już niedługo Andrzejki, czyli ostatnia szansa na zabawę przed Wielkim Postem i właśnie z tej okazji przygotowaliśmy dla Was coś specjalną Andrzejkową Kolację Livecookingową z 6-cio daniowym autorskim menu degustacyjnym, wróżbami Andrzejkowymi i wieloma innymi atrakcjami. Bilety na Kolację można nabyć w naszym Studio lub przez naszą stronę internetową. Liczba miejsc jak zwykle ograniczona więc kto pierwszy ten lepszy. Nie zabraknie pysznego  jedzenia i fantastycznej atmosfery

MENU:

Amuse Bouche - Czekadełko:

  • guacamole na chipsie z ciasta ryżowego

Starter:

  • Sałatka krabowa z nachosem ryżowym w roladzie z cukini

Przystawka zimna:

  • Mus borowikowy z grzankami ziołowymi

Przystawka ciepła:

  • Consomme grzybowe z pierożkami Won-Ton

Danie główne:

  • Małże świętego jakuba na szpinaku z czarnym kawiorem, kiełkami lucerny i oliwą truflową

Deser: 

  • Wariacja na temat tiramisu

 

Termin: 30.11.2018
Start: godz. 19:00 
Cena: 140 zł dla jednej osoby i 240 zł dla pary  
Czas trwania: ok 4h 
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17 we Wrocławiu    

Zapisy do 28.11.2018

andrzejki

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.