Kolacja Live cooking z okazji Dnia Kobiet 8 Marca 2019

Już niedługo Dzień Kobiet i właśnie z tej postanowiliśmy przygotować coś specjalnego - Kolację Livecookingową z 5-cio daniowym autorskim menu degustacyjnym połączoną z wineperingiem, czyli winem specjalnie dobranym do danej potrawy. Bilety na Kolację można nabyć w naszym Studio lub przez naszą stronę internetową. Można też zakupić voucher upominkowy specjalnie na tą kolację. Już dziś spraw niespodziankę bliskiej osobie.

Menu:

  • Starter:
    • Siekany tuńczyk, czyli tatar z tuńczyka z porem na awokado z lucerną
  • Przystawka I
    • Borowikowy puch, czyli pianka grzybowa na musie truflowym z grzankami ziołowymi
  • Przystawka II
    • Consomme grzybowe z gotowanymi pierożkami won-ton z nadzieniem mięsnym
  • Danie główne
    • Małże Świętego Jakuba na ratatuj z cukinii, sosem kobe, lucerną i kawiorem ze ślimaka
  • Deser:
    • Orientalne mascarpone z zieloną herbatą, limonką i miętą na włoskim biszkopcie z likierem kawowym

Termin: 08.03.2019
Start: godz. 19:00
Czas trwania: ok 4h
Cena: 175 zł dla jednej osoby i 300 zł dla pary  
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen
Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17 we Wrocławiu 

Zapisy do 05.03.2019 lub do wyczerpania miejsc

 

Kolacja Live cooking z okazji Dnia Kobiet 8 Marca 2019

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.