Live Cooking na katamaranie Wieczór Panieński 2 września 2017

W sobotę razem z Jakubem "Sową" Wolskim, moim "bratem" z programu Hell's Kitchen, gościliśmy na katamaranie Fun Boat we Wrocławiu, gdzie miliśmy przyjemność wpólnie poprowadzić Live Cooking dla grupy Pań w ramach wieczoru Panieńskiego jednej z nich. Dziewczyny przed wyruszeniem na wieczorny podbój miasta zaprosiły nas na katamaran, żebyśmy przygotowali im coś dobrego do jedzenia, a tym samym wprowadzili je w dobry nastrój przed dalszą imprezą. Razem z Kubą zaserwowaliśmy Paniom na przystawkę smażone pierożki won ton z sałatką z kraba, sosem kobe i goma wakame, które okazały się hitem imprezy. Na danie główne wjechały krewetki w dwóch odsłonach: z oliwą czosnkową i pietruszką gotowane na białym winie oraz w kokosowej tempurze z puree z mango i sokiem ze świeżo wyciśniętych pomarańczy zaś na deser był szampan z truskawkami. Jak przystało na wieczór panieński nie mogło też zabraknąć tańców na pokładzie, a to wszystko w pięknej scenerii podczas rejsu po Odrze. Panie opuściły katamaran najedzone, zadowolone i w szampańskich humorach.

Live Cooking na katamaranie Wieczór Panieński 02 wrzesień 2017

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.