Live Cooking na Zamku w Uniejowie 12 maja 2017
To był bardzo pracowity piątkowy wieczór. Live Cooking na Zamku w Uniejowie już za nami. Tematem przewodnim kolacji były owoce morza, które przygotowaliśmy w różnych postaciach. Nie zabrakło dań z krewetek, kalmarów, ośmiornicy, czy małż św. Jakuba znanych jako przegrzebki. Serwowaliśmy również tatary z tuńczyka i łososia oraz inne przysamki prosto z morza. To była prawdziwa przyjemność gotować w tak niesamowitym miejscu i dla tak wspaniałych ludzi. Muzycznie cały wieczór uświetnił znakomity DJ Andrzej Iżycki, który swoimi dźwiękami i pokazem świetlnym stowrzył niesamowitą atmosferę co sprawiło, że goście bawli się do późnych godzin wieczornych. Serdecznie dziękujemy za ten wspólnie spędzony czas i mam nadzieję, że w krótce wrócimy będziemy mieli okazje znowu gotować w tym klimatycznym miejscu.