Live Cooking na Zamku w Uniejowie 12 maja 2017

To był bardzo pracowity piątkowy wieczór. Live Cooking na Zamku w Uniejowie już za nami. Tematem przewodnim kolacji były owoce morza, które przygotowaliśmy w różnych postaciach. Nie zabrakło dań z krewetek, kalmarów, ośmiornicy, czy małż św. Jakuba znanych jako przegrzebki. Serwowaliśmy również tatary z tuńczyka i łososia oraz inne przysamki prosto z morza. To była prawdziwa przyjemność gotować w tak niesamowitym miejscu i dla tak wspaniałych ludzi. Muzycznie cały wieczór uświetnił znakomity DJ Andrzej Iżycki, który  swoimi dźwiękami i pokazem świetlnym stowrzył niesamowitą atmosferę co sprawiło, że goście bawli się do późnych godzin wieczornych. Serdecznie dziękujemy za ten wspólnie spędzony czas i mam nadzieję, że w krótce wrócimy będziemy mieli okazje znowu gotować w tym klimatycznym miejscu.

Live Cooking na Zamku w Uniejowie 12 maj 2017

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.