Mięsa
06.11.2021
W dzisiejszych czasach wiele osób rezygnuje z jedzenia mięsa i przechodzi na weganizm lub wegetarianizm. Jednak w dalszym ciągu mięso w różnych postaciach ma wielu swoich zwolenników, którzy nie wyobrażają sobie życia bez tego produktu i to właśnie dla nich przygotowaliśmy nasz warsztaty, których głównym bohaterem będzie właśnie mięso.
MENU:
- Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
- Roladki wieprzowe z musztardą, boczkiem i ogórkiem kiszonym
- Policzki wołowe na czerwonym winie z sosem grzybowym
.
Termin: 06.11.2021
Start: godz. 12:00
Cena: 350 zł/os (dla stałych klientów rabat 50 zł, dla grup od 6 os. Rabat 100 zł)
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen