Mięsa
06.11.2021

W dzisiejszych czasach wiele osób rezygnuje z jedzenia mięsa i przechodzi na weganizm lub wegetarianizm. Jednak w dalszym ciągu mięso w różnych postaciach ma wielu swoich zwolenników, którzy nie wyobrażają sobie życia bez tego produktu i to właśnie dla nich przygotowaliśmy nasz warsztaty, których głównym bohaterem będzie właśnie mięso.

 

MENU:

 

  • Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
  • Roladki wieprzowe z musztardą, boczkiem i ogórkiem kiszonym
  • Policzki wołowe na czerwonym winie z sosem grzybowym 
    .

Termin: 06.11.2021
Start: godz. 12:00
Cena: 350 zł/os (dla stałych klientów rabat 50 zł, dla grup od 6 os. Rabat 100 zł)
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

KUP VOUCHER  Zapisz się

 
 
 
 
 
 
 
 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.