Warsztaty Kulinarne - Kuchnia Włoska
12.10.2019

Kuchnia tego terenu wykazuje szereg cech wspólnych związanych z warunkami geograficznymi, klimatem, wzajemnymi wpływami historycznymi i wymianą handlową. Do typowych składników należą przede wszystkim różnego rodzaju makarony, ryby i owoce morza, a także warzywa i owoce, oliwa z oliwek wykorzystywana zarówno do smażenia i jako dressing. Mięso gra rolę drugoplanową, zazwyczaj jest grillowane. Podstawowym napojem towarzyszącym posiłkom jest wino.

 

MENU:

Przystawka :

    Focaccia z ziołami prowansalskimi

Danie główne:

  • czarny makaron z sepią własnej roboty z mulami na winie z czosnkiem  i pietruszką

Deser:

  • Wariacja na temat tiramisu 

 

Termin: 12.10.2019
Start: godz. 12:00
Cena: 350 zł/os (dla stałych klientów rabat 50 zł dla grup od 6 os. Rabat 100 zł)
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

KUP VOUCHER  Zapisz się

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.