Warsztaty Kulinarne "Sushi"
16.10.2021

Sushi to tradycyjna potrawa kuchni Japońskiej. Istnieje jej wiele rodzajów, które można dzielić w różny sposób. Do najbardziej popularnych należą nigiri, hoso maki, futo maki, czy sashimi, ale rodzajów sushi jest dużo więcej jak chirashi, tamaki, inari, nare i wiele, wiele innych. Jeśli chcecie zgłębić wiedzę na temat sushi, a przy okazji nauczyć się je przygotowywać i podawać to te warsztaty są własnie dla Was.

 

MENU:

Danie I

  • Nigiri z węgorzem

Danie II

  • Hosomaki z tatarem z łososia

Danie III

  • Futomaki z z krewetką w tempurze ze świeżym ogórkiem, papryką i pędami bambusa

Danie IV

  • Tatar z małży św. Jakuba w rolce w tempurze z autorskim sosem

Termin: 16.10.2021
Start: godz. 12:00
Cena: 350 zł/os (dla stałych klientów rabat 50 zł dla grup od 6 os. rabat 100 zł)
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.