Warsztaty kulinarne - "Surf & Turf"
22.04.2023

Surf & Turf to inaczej sztuka łączenia mięsa z owocami morza. Kuchnia tego typu jest najbardziej popularna w Stanach zjednoczonych, Kanadzie, czy Australii. Od niedawna też cieszy się coraz większą popularnością w Polsce.

MENU:

Danie I:

- Zupa tom yum z kurczakiem i krewetkami

Danie II

- Stek z polędwicy wołowej na blanszowanych warzywach z ośmiornicą z grilla

 

Termin: 22.04.2023
Start: godz. 12:00
Cena: 390 zł/os, 690 zł/para (dla stałych klientów rabat 50 zł dla grup od 6 os. Rabat 100 zł)
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

KUP VOUCHER  Zapisz się

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.