Kuchnia mieszana
29.03.2019

 

Menu:

  • Przystawka:
    • Zupa tajska z krewetkami
  • Danie główne
    • Stek wołowy z masłem czosnkowym, musztardą dijon i blanszowanymi szparagami
  • Deser:
    • Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi

 

Termin: 29.03.2019 
Start: godz. 10:00
Czas trwania: ok 3h
Cena: 350 zł/os (dla stałych klientów rabat 50 zł dla grup od 6 os. Rabat 100 zł)
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

 

kuchnia mieszana

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.