Kulinarny Dzień Kobiet czyli Panowie gotują dla Pań
08.03.2018

 

MENU:

Welcome drink: Proseco z truskawkami

Czekadełko:
- Bruschetta z salsą pomidorową 

Przystawka zimna:
- Sałatka z kraba z chipsem z ciasta ryżowego 

Przystawka ciepła:
- Roladki z przegrzebek z cukinią, palonym masłem, sosem kobe i świeżym porem

Danie główne:
- Czarny makaron własnej roboty z krewetkami w białym winie i suszonymi pomidorami

Deser:
- Cannelloni ananasowe z miętowo limonkowym mascarpone, musem malinowym z chilli i puree z mango z miętą

Alkohole:
- Proseco
- Białe wino

dzień kobiet

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.