Warsztat z Sushi
13.04.2019

 

Menu:

  • Danie I:
    • Hoso maki z tatarem z tuńczyka
  • Danie II
    • Futo maki temurze z sałatką krabową
  • Danie III
    • Krewetki w tempurze z sałatką goma wacame

Termin: 13.04.2019 
Start: godz. 12:00
Czas trwania: ok 3h
Cena: 350 zł/os 
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

 

Warsztat z Sushi

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.