Warsztaty Fine diningowe z Sylwią Stachyrą
06.04.2019

 

Menu:

  • Przystawka I:
    • tatar wołowy z żółtkiem comfit i ciasteczkiem z parmezanu z kawiorem
  • Przystawka II
    • Krewetki an wódce i liściach kafiru z kolendrą i papryką ramiro
  • Danie główne
    • Rolada z kurczaka z grzybami shimeji w sosie curryz orzechami na puree ziemniaczanym oraz omułkami
  • Deser:
    • Crem Suzette z cytrusami i imbirem

 

Termin: 06.04.2019 
Start: godz. 12:00
Czas trwania: ok 3h
Cena: 400 zł/os 
Prowadzący: Zwyciężczyni 7 Edycji Programu TOP CHEF

 

Warsztaty Fine diningowe z Sylwią Stachyrą 06.04.2019

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.