Warsztaty Kulinarne dla Singli - "Afrodyzjaki na talerzu"
16.02.2018

 

MENU:

Welcome drink: Szampan z truskawkami

Przystawka zimna:
- Świeże ostrygi lub tatar z tuńczyka

Przystawka ciepła:
- Zupa tajska z krewetkami, trawą cytrynową, imbirem i mlekiem kokosowym

Danie główne:
- Małże duszone w białym winie w pomidorach lub sosie z sera roquefort

Deser:
- Fondant z ciemnej czekolady z białą lawą czekoladową w środku oraz puree truskawkowym z chilli i miętą 

Warsztaty Kulinarne dla Singli - "Afrodyzjaki na talerzu" 03 marzec 2018

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.