Warsztaty Kulinarne - Kuchnia Azjatycka cz. II
21.04.2018

 

MENU:

Przystawka I:
* Wonton - pierożki z cista ryżowego z wieprzowiną gotowane na parze

Zupa:
*Tom Yum Goong - zupa z krewetek

Danie główne:
*Padn Thai - makaron ryżowy zmażony z krewetkami

Deser:
* Mango float - krem śmietankowy ze świeżym mango i razowymi ciastkami

Warsztaty Kulinarne - Kuchnia Azjatycka cz. II 21 kwiecień 2018

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.