Warsztaty Kulinarne - Kuchnia Chorwacka
04.11.2017

 

MENU:

Przystawki:
- Octopus salad czyli sałatka z ośmiornicy z czerwoną cebulą i świeżymi pomidorami 
- Liginije na žaru czyli kalmary baby z oliwą i czosnkiem z grila

Danie główne:
- Brodet czyli duszone kawałki ryby z pomidorami i cebulą
- Jagnietina za žaru - Jagnięcina z warzywami pod peką 

Deser:
- Burek z serem 
- Rožata

kuchnia chorwacka

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.