Warsztaty Kulinarne - "Kuchnia Francuska"
27.01.2018

 

Petit déjeuner - Śniadanie:

- Croissant z dodatkami 

Déjeuner- Obiad:
* Entrée - Przystawka:
- Bouillabaisse (Zupa rybna)
* Cours principal - Danie główne:
- Conifit z kaczki z ziemniakami gratin i żurawiną

Deska serów
Dessert - Deser:

- Crème brûlée z jabłkami i białą czekoladą 

Warsztaty Kulinarne - "Kuchnia Francuska" 14 luty 2018

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.