Kuchnia Śródziemnomorska
16.09.2023

 

Menu:

  • Przystawka:
    • Hiszpańskie tacos
  • Danie główne
    • Włoski czarny makaron własnej roboty z owocami morza
  • Deser:
    • Francuskie creme brulee z borówkami i miętą

 

Termin: 16.09.2023
Start: godz. 12:00
Czas trwania: ok 3h
Cena: 390 zł/os, 690 zł/para
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

 

kuchnia śródziemnomorska

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.