Warsztaty kulinarne - "Kuchnia Włoska"
15.05.2018

 

MENU:

Antipasto:
- Focaccia

Primo piatto:
-Ravioli własnej roboty ze szpinakiem i gorgonzolą

Secondo piatto
- Czarny makaron własnej roboty barwiony atramentem z kałamarnicy z mulami na białym winie, czosnkiem i pietruszką

Deser:
- Cannoli z kremem, pistacjami, musem z malin, puree z mango i miętą

Warsztaty kulinarne - "Kuchnia Włoska"

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.