Warsztaty Kulinarne - "Słodki stół"
07.10.2023

 

 MENU:

Deser I:

- Cake popsy


Deser II:

- Mini bezy z mascarpone i owocami


Deser III:

- Mini creme brulee z borówkami i musem malionowy

Deser IV:

- Mini babeczki red velwet z mascarpone i malinami

Termin: 07.10.2023
Start: godz. 12:00
Cena: 390 zł/os, 690 zł/para
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

Warsztaty Kulinarne - "Desery"


W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.