Warsztaty Kulinarne "Sushi"
08.03.2020
Sushi to tradycyjna potrawa kuchni Japońskiej. Istnieje jej wiele rodzajów, które można dzielić w różny sposób. Do najbardziej popularnych należą nigiri, hoso maki, futo maki, czy sashimi, ale rodzajów sushi jest dużo więcej jak chirashi, tamaki, inari, nare i wiele, wiele innych. Jeśli chcecie zgłębić wiedzę na temat sushi, a przy okazji nauczyć się je przygotowywać i podawać to te warsztaty są własnie dla Was.
MENU:
Danie I
- Nigiri z krewetką
Danie II
- Hosomaki z łososiem
Danie III
- Futomaki z sałatką krabową
Danie IV
- Tatar z małży św. Jakuba w rolce w tempurze z autorskim sosem
Termin: 08.03.2020
Start: godz. 12:00
Cena: 350 zł/os (dla stałych klientów rabat 50 zł dla grup od 6 os. rabat 100 zł)
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen