Walentynkowe Warsztaty Kulinarne "Afrodyzjaki na talerzu"
14.02.2024
To już ósma edycja naszych Walentynkowych Warsztatów Kulinarnych dla dwojga. I tym razem nie zabraknie na nich przepysznego jedzenia, dobrego wina, a to wszystko w romantycznej i nastrojowej atmosferze. Podobnie jak w zeszłym roku przygotujemy w parach kolację pełną afrodyzjaków. Osób, które były w zeszłym roku zachęcać nie trzeba, a jak ktoś z Was jest ciekawy, albo po prostu chce sprawić swojej drugiej połówce oryginalny prezent i spędzić ten wieczór razem z nami to zapraszamy serdecznie.
MENU:
Welcome drink: Prosecco z truskawkami
Przystawka zimna:
- Tatar wołowy lub z tuńczyka (do wyboru)
Przystawka ciepła:
- Pieczone ostrygi z palonym masłem i parmezanem lub bruschetta z szynką parmeńską, mozzarellą, suszonymi pomidorami i świeżą bazylią (do wyboru)
Danie główne:
- Ośmiornica confit, a następnie grillowana z miksem sałat z dresingiem
Deser:
- Suflet czekoladowy z baileysem ze słonym karmelem
Do każdego dania jest serwowany kieliszek wina natomiast do deseru przepyszna kawa.
Jeśli chcecie zrobić niespodziankę swojej drugiej połówce możecie zakupić u nas specjalny Voucher Walentynkowy, który będziecie mogli wręczyć w prezencie.
Termin: 14.02.2023
Start: godz. 19:00
Cena: 690 zł/para
Czas trwania: ok 4 h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen