Walentynkowe Warsztaty Kulinarne "Afrodyzjaki na talerzu"
14.02.2024

To już ósma edycja naszych Walentynkowych Warsztatów Kulinarnych dla dwojga. I tym razem nie zabraknie na nich przepysznego jedzenia, dobrego wina, a to wszystko w romantycznej i nastrojowej atmosferze. Podobnie jak w zeszłym roku przygotujemy w parach kolację pełną afrodyzjaków. Osób, które były w zeszłym roku zachęcać nie trzeba, a jak ktoś z Was jest ciekawy, albo po prostu chce sprawić swojej drugiej połówce oryginalny prezent i spędzić ten wieczór razem z nami to zapraszamy serdecznie.

 

MENU:

Welcome drink: Prosecco z truskawkami

Przystawka zimna:

  • Tatar wołowy lub z tuńczyka (do wyboru)

Przystawka ciepła:

  • Pieczone ostrygi z palonym masłem i parmezanem lub bruschetta z szynką parmeńską, mozzarellą, suszonymi pomidorami i świeżą bazylią (do wyboru)

Danie główne:

  • Ośmiornica confit, a następnie grillowana z miksem sałat z dresingiem

Deser:

  • Suflet czekoladowy z baileysem ze słonym karmelem

Do każdego dania jest serwowany kieliszek wina natomiast do deseru przepyszna kawa.
Jeśli chcecie zrobić niespodziankę swojej drugiej połówce możecie zakupić u nas specjalny Voucher Walentynkowy, który będziecie mogli wręczyć w prezencie.

Termin: 14.02.2023
Start: godz. 19:00
Cena: 690 zł/para
Czas trwania: ok 4 h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.