Warsztaty z Mięs 20.01.2024

W dzisiejszych czasach wiele osób rezygnuje z jedzenia mięsa i przechodzi na weganizm lub wegetarianizm. Jednak w dalszym ciągu mięso w różnych postaciach ma wielu swoich zwolenników, którzy nie wyobrażają sobie życia bez tego produktu i to właśnie dla nich przygotowaliśmy nasz warsztaty, których głównym bohaterem będzie właśnie mięso. Rodzaje mięs, które wybraliśmy na te warsztaty są nietuzinkowe i na pewno wielu z Was przynajmniej części z nich nie miało okazji nawet spróbować, a co dopiero je przyrządzać i właśnie dlatego postanowiliśmy Wam je przybliżyć. Jesteśmy, że będziecie mile zaskoczeni nie tylko ich wyborem, ale przede wszystkim ich smakiem.

 

MENU:

 Danie I:

  • Tatar z polędwicy wołowej z piklowaną cebulką, ogórkiem kiszonym, marynowanymi grzybami i gorczycą

 Danie II:

  • Carpaccio z polędwicy wołowej na roszponce z parmezanem, oliwą z prażonego sezamu, grzankami ziołowymi i dresingiem

Danie III:

  • Żeberka wieprzowe na czerwonym winie z kapustą zasmażaną i puree z gałką muszkatołową

Termin: 20.01.2024
Start: godz. 12:00

Miejsce: Studio Art-Cooking ul. Sułowska 17, Wrocław
Cena: 390 zł/os, 690 zł/para
Czas trwania: ok 3h
Prowadzący: Jakub Suchta finalista VI Edycji Programu Hell's Kitchen

KUP VOUCHER  Zapisz się

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.